Fehér Csaba és Vajner Gergő a kategóriák győztesei

2019.11.21
By

A múlt hétvégén két kategóriában jobbak és szebbek lehetett versenyezni. A jobbakban 6 csoportban 2 helyszínen folytak a küzdelmek a Bikás és a  Hauszmann pályákon. Az első csoportban Radó Péter lett a győztes veretlenül, Radnóti György előtt. A második csoport győztese Horváth Levente lett 2 győzelemmel. A következő csoportot Lanstiák Attila nyerte meg 3 győzelemmel, veretlenül. Második helyen Magos Oszkár végzett 2 győzelemmel. A negyedik csoport első két helyén Pap Sanyi és Fáry Zsigmond végzett és jutott tovább a főtáblára. A következő csoport Rövid Szabolcs nyerte meg Faragó Attila előtt. Az utolsó csoportból Fehér Csaba volt a továbbjutó.

A negyeddöntő első mérkőzésén Lanstiák Attila 6/4-re nyert Horváth Levente ellen. A második meccs Fehér Csaba 6/2-es győzelmét hozta Radó Péter ellen. A következő meccs igazán izgalmasra sikeredett, melyet végül Fáry Zsigmond nyert meg 7/5-re Rövid Szabolcs ellen. Az utolsó negyeddöntős meccs, tulajdonképpen az egyik csoport utolsó meccse volt.. :) Itt szintén nagy izgalmak és küzdelem volt, Faragó Attila 7/6-ra nyert Pap Sanyi ellen.

Az első elődöntőben Fehér Csaba ezúttal Lanstiák Attila ellen nyert 6/2-re, míg a másik meccs újra nagy csatát hozott. Fáry Zsigmond és Faragó Attila játszott egymással egy harakiri meccset, melyet végül tie-breakben Zsigmond tudott megnyerni.

A döntő újra nem semmi meccs volt!! A végére nagyon összejöttek az izgalmak és elképesztő küzdelmet láthattunk újra.. Végül Fehér Csabának sikerült a pontot feltenni az i-re és 7/6-ra nyert Fáry Zsigmond ellen és így megnyerte a versenyt! Gratulálunk!! :)

A szebbek kategóriában ezúttal is 5-en játszottak körmeccseket egymással. A múlthetihez hasonlóan most is Vajner Gergő lett a győztes Andrey előtt. Gratulálunk!! :)

74415720_2793799343973799_2941545289107898368_n