Fehér Csaba a szombati győztes

2019.09.19
By

Mivel az előző héten az eső elmosta a Grand Slam versenyünket, most egy szintén 5x-ös ranglistapontokért folyó előversenyt tartottunk a szeptember 28-ra elhalasztott igazi Grand Slam esőnaphoz.. :)

Nem voltunk túl sokan, de azért kevesen se…  5 csoportban folyt a küzdelem 19 nevezővel. Az első csoportban végül csak 3-an maradtak, itt Szép Tamás lett a győztes. A második csoportban Borsos Péter 3 győzelemmel jutott tovább, mellette Katona Károly is továbbjutó volt legjobb csoport másodikként. A harmadik csoport 2 nagyon hosszú, izgalmas meccset hozott… Joel Nino előbb elvesztette 7/6-ra a meccsét Konorót Péter ellen, majd Pál Tibor ellen ugyanennyire megnyerte.. Igaz itt volt azért egy kis izgalom, mert Joel már vezetett 5/2-re, ahonnan Tibi még ki tudott egyenlíteni, de végül tie-breakben tudott nyerni Joel. Fehér Csaba viszont veretlenül nyerte a csoportot. A következő csoport szintén egy hosszú, kb. 2 órás tie-breakes meccsel kezdődött, melyet végül Lanstiák Attila tudott megnyerni Alex Zemlyanukhin ellen. Lanstiák Attila lett a továbbjutó veretlenül és Alex is továbbjutott az egyik legjobb csoport másodikként. Az utolsó csoport győztese Cserneczky Zsolt lett 3 győzelemmel.

Az első negyeddöntőt Katona Károly 6/2-re nyerte Szép Tamás ellen, míg a másodikat Cserneczky Zsolt 6/0-ra Lanstiák Attila ellen. A harmadik meccs Fehér Csaba 6/0-ás győzelmét hozta Pap Sanyi ellen, és az utolsó meccs pedig Alex 6/2-es győzelmével végződött Borsos Péterrel szemben.

Az első elődöntőt Katona Károly nyerte meg Cserneczky Zsolt ellen 6/4-re, míg a másik meccsen Fehér Csaba nyert 6/2-re Alex ellen.

A döntő Fehér Csaba egyértelmű győzelmével végződött, 6/0-ra nyert Katona Károly ellen. Gratulálunk!! :)

Szombaton normál versennyel és szeptember 28-án pedig az elmaradt Grand Slam versenyünk pótlásával várunk mindenkit!! :)