Dmitry Zarutskiy lett a wimbledoni Grand Slam győztese

2019.07.19
By

Umagi kiruccanás miatt kicsit megkésve érkezik az összefoglaló… :)

A wimbledoni Grand Slam versenyünkön ezúttal kisebb létszám volt, mindössze 20 fő versenyzett a nyeremény cipőért és az 5-szörös ranglista pontokért. Az első csoportot Csizy Dezső nyerte meg 3 győzelemmel, veretlenül. A következő csoportban ugyanígy végzett Bodó Péter is. A harmadik csoport győztese Pap Sanyi lett, szintén veretlenül, innen Radnóti György is továbbjutott másodikként. A következő csoport élén Kovács Zoltán végzett szintén 3  győzelemmel, innen is továbbjutott másodikként Cserneczky Zsolt is. Az utolsó csoport elég erősre sikeredett… :) Itt Dmitry Zarutskiy lett az első veretlenül, mellette Benedek Viktor lett még a továbbjutó.

Az első negyeddöntőt Dmitry Zarutskiy nyerte meg 6/2-re Kovács Zoltán ellen, míg a második meccsen Cserneczky Zsolt nyert 6/2-re Radnóti György ellen. A harmadik negyeddöntőben Benedek Viktor győzött szintén 6/2-re Pap Sanyi ellen, míg az utolsó meccs is 6/2-vel végződött, itt Csizy Dezső Bodó Péter győzte le. A 6/2-esek negyeddöntője volt!! :D

Az első elődöntő Dmitry Zarutskiy 6/1-es győzelmét hozta Cserneczky Zsolt ellen, míg a másik elődöntőben Csizy Dezső 6/3-ra győzte le Benedek Viktort.

A versenyt végül Dmitry Zarutskiy nyerte meg játék nélkül, miután Csizy Dezső feladta a döntőt.. Gratulálunk a győztesnek!! :)