Megosztott elsők Dorozsmai Gábor, Dmitry Zarutskiy és Varga Boldizsár

2018.07.26
By

A Wimledon Grand Slam versenyünket sajnos elmosta a vihar, így három győztes lett a végén.. Lássuk a részleteket! Az első csoportot körbeverés után Dorozsmai Gábor nyerte, miután a szintén 2 győzelmet elért Madacsay Máté ellen ő győzött. Viszont mindketten továbbjutottak a főtáblára.. A második csoportban a fiatal Brian Benett nyert 3 győzelemmel, veretlenül és jutott tovább. A következő csoportban Kiss Zsolt lett az első veretlenül, és mellette Varga Boldizsár jutott még tovább. A negyedik csoportot Dmitry Zarutskiy nyerte meg szintén veretlenül, csak Lanstiák Attila tudta megszorongatni, ő 7/5-re kapott ki végül, de Attila is továbbjutott a főtáblára. Az utolsó csoportot Pap Sanyi nyerte veretlenül.

A nyolc közötti első meccs elég simára sikeredett, Brian számára még nehéz feladatnak tűnt Dmitry Zarutskiy, aki 6/0-ra győzött ellene. A második meccsen Kiss Zsolt nyert 6/3-ra Lanstiák Attila ellen. A harmadik meccsen Dorozsmai Gábor győzött Pap Sanyi ellen 6/4-re, míg az utolsó meccsen pedig Varga Boldizsár 6/1-re győzte le Madacsay Mátét.

Az első elődöntőt sikerült lejátszani, melyet Dmitry Zarutskiy 6/4-re nyert meg Kiss Zsolt ellen. Utána sajnos közbeszólt a vihar és a verseny befejeződött, így ezútt 3 győztes lett kihirdetve Dmitry Zarutskiy, Dorozsmai Gábor és Varga Boldizsár személyében… Gratulálunk mind hármójuknak!!! :)