Kusovszky Péter a hétvége győztese

2018.07.04
By

Kisebb variálás után, miután volt aki nem jött el és volt aki pedig későn jelentkezve megjelent kialakult, hogy összesen 5 csoportban folyt a verseny. Az elsőben Radó Péter lett az első miután mind a négy meccsét megnyerte. A második Nguyen Zoltán lett, aki szintén továbbjutott a főtáblára. Ezúttal Pap Sanyinak nem sikerült a továbbjutnia a csoportból. A következőben Kusovszky Péter lett szintén veretlenül első. Ebben a csoportban készülőben volt egy kisebb meglepetés, miután Ilyés Rita  már 4/1-re is vezetett Katona Károly ellen, majd 5/4-re és 6/5-re is, sőt a tie-breakben pedig 4/2-re… De végül nem sikerült nyernie, így Katona Károly végzett a második helyen, Karcsinak viszont kevés volt a game aránya, így nem tudott továbbjutni. A harmadik csoportot nagyon simán nyerte meg Lanstiák Attila 4 győzelemmel és mindössze 3 game-t veszítve. :) Itt Gábor Miklós lett a második, de neki is kevés volt a game aránya a továbbjutáshoz.. A negyedik csoportban meglepetésként ezúttal Molnár Kristóf nem tudott meccset nyerni és Hesz Rudi is csak Kristóf ellen nyert. Igaz Kristóf a csoportgyőztes ellen csak éppen hogy maradt alul, hiszen tie-breakben nyert ellene Polgár Bence, aki viszont a másik 2 meccsét is nyerte, így továbbjutott. A második Cserneczky Zsolt lett, aki szintén továbbjutott a főtáblára. Az utolsó csoport pedig a visszatérő Bési Olivér meggyőző elsőségét hozta, miután mindhárom meccsét 6/1-re nyerte. Ebből a csoportból is továbbjutott a második Jauernik Miklós személyében..

A negyeddöntők első meccse is érdekes forgatókönyvet tartogatott! Radó Péter már 5/1-re vezetett Cserneczky Zsolt ellen… Sokan azt gondoltuk, hogy hamarosan vége lesz a meccsnek.. de Zsolt nem!! Nagyot küzdve és harcolva egy izgalmas játékban, meg tudta fordítani a meccset és végül tie-breakben nyerni tudott! Szép teljesítmény volt! :) A második meccsen Bési Olivér nyert 6/4-re Polgár Bence ellen. A harmadik meccs is gigászi küzdelmet hozott! Itt végül Lanstiák Attila 7/5-re tudott nyerni Nguyen Zoltán ellen. Az utolsó meccs már simábbra sikeredett, Kusovszky Péter 6/1-re nyert Jauernik Miklós ellen.

Az elődöntők viszonylag gyorsan lementek.. talán köszönhető annak, hogy mindkét meccs egy-egy résztvevője a negyeddöntőkből nagyon hosszú, kemény meccseken jutott túl… Az elsőben Bési Olivér nyert 6/0-ra Cserneczky Zsolt ellen, míg Kusovszky Péter pedig Lanstiák Attila ellen nyert szintén 6/0-ra.

A döntőben pedig Kusovszky Péter nyújtott újra meggyőző teljesítményt és 6/2-re győzte le Bési Olivért! Gratulálunk a győztesnek! :) És mindenkinek a nagy küzdelmekhez!!! :D

Ja, és végül a finom lecsó is elfogyott…. :D :D

36403118_1953377354672621_4926058228422279168_n