Bodó Péter és Lanstiák Attila a hétvége megosztott győztese

2017.09.06
By

Szép kis verseny jött össze szombaton! Sokan is voltunk (24-en) és a ranglista első 10 helyezettjéből 5-en eljöttek, így erős mezőny volt és  4x-es pontokért lehetett küzdeni! :) A döntő sajnos nem került lejátszásra, mert az elődöntők után egyből leszakadt az ég… :( Lássuk a részleteket..  Az első csoportban Lanstiák Attila 3 győzelemmel elsőként jutott tovább, egyedül Varga Boldizsár tudta megszorítani, őt csak 7/5-re egy nagyon jó meccsen sikerült legyőznie. Titaica Dánielnek is jól ment ezen a napon a játék, csak Lanstiák Attilától kapott ki a csoportban, de ez most nem volt elég a továbbjutáshoz. A második csoportot Katona Károly hozta le veretlenül, nem sok esélyt adott az ellenfeleinek.. :) A csoport másik 3 tagja pedig jól körbe verte egymást, így nem volt esélyük 2-ként továbbjutni.. A következő csoportban kiélezett harc folyt a továbbjutásért Hegedűs András és Osváth Péter között, miután a másik 2 meccsüket mindketten megnyerték.. A nagyon izgalmas, szoros meccsen végül Andrásnak sikerült nyerni 7/6-ra, de miután neki el kellett mennie átadta a továbbjutás lehetőségét Péter számára.. A negyedik csoportban Dorozsmai Gábor lett az első 3 győzelemmel, ebből az egyiket Pap Sanyi ellen érte el, így ma Sanyi csak másodikként tudott továbbjutni… Az ötödik csoportban Molnár Kristóf lett az első veretlenül, miután 2 meccset megnyert és a 3.-at Király Zsolt 3/2-nél feladta.. :( Az utolsó csoportot Bodó Péter nyerte meg, míg másodikként Bartók János jutott tovább.. Habár ez kicsit necces volt számára.. mivel Ilyés Rita már 5/3-ra vezetett ellene és 5/4-nél 5 meccslabdát hárítva tudta csak megfordítani a meccset és végül tie-breakben nyert, így ő lett a továbbjutó.

A negyeddöntők felső ágának első meccsén Pap Sándor nagyon nehezen, izgalmas és szoros meccsen 7/6-ra nyerve jutott tovább Molnár Kristóf ellen, míg Lanstiák Attila 6/2-re nyert Katona Károly ellen. Az alsó ágon Dorozsmai Gábor nyert 6/3-ra Osváth Péter ellen, míg Bodó Péter 6/3-ra győzött Bartók János ellen.

Az első elődöntőben Lanstiák Attila egy izgalmas meccsen nyert 7/5-re Pap Sanyi ellen, miután Sanyi már 4/2-re is vezetett…  A másodikban pedig Bodó Péter játszott nagyon szoros, változatos meccset Dorozsmai Gábor ellen, melyet végül 7/6-ra Péter nyert meg.

Épphogy véget értek az elődöntők, amikor leszakadt az ég, így az eső elmosta a döntőt… :( Ezért megosztott győzelem született Bodó Péter és Lanstiák Attila között! :) Gratulálunk mindkettejüknek, ez egy jó kis erős verseny volt a szombati US Open Grand Slam előversenyeként… Szóval szombaton vár mindenkit a Grand Slam 5x-ös ranglista pontokért és sütögetéssel! :D

21272334_1593544013999344_2606517436953370140_n