A Grand Slam verseny bajnokai Csizy Dezső, Rehák Zsolt és Pirityi András

2016.07.10
By

Ezen a hétvégén volt Wimbledon árnyékában a Grand Slam versenyünk, melyen mindhárom kategóriában voltak nevezők, összesen 33 fő küzdött a nagy melegben… :)

Nézzük a részleteket! Legjobbak kategóriában 2 csoportban küzdött 9 fő.. Az első csoportot Ladányi Tibor nyerte veretlenül, a második pedig Erdős György lett. Az második csoportban pedig Csizy Dezső győzött és Damir Letica lett a második. A döntőt Csizy Dezső és Ladányi Tibor játszotta egymással más estébe nyúlóan, nagyon hosszú, küzdelmes és szoros meccsen, melyet végül tie-breakben Dezső tudott megnyerni!!! :) Gratuláció mind kettejüknek, hiszen nagyon színvonalas meccset játszottak, öröm volt nézni kívülről.. A harmadik helyen pedig Erdős György és Damir Letrica osztozott, nem került lejátszásra a helyosztó.

A jobbaknál 5 csoportban játszottak a résztvevők… Az első csoportban rögtön meglepetéssel kezdődött, hiszen Ilyés Rita 6/0-ra tudott nyerni Germain Garandt ellen, akinek ezen a napon nem jött össze a győzelem, pedig Nagy István ellen nagyot küzdött és csak tie-breakben maradt alul.. Bodó Péter nagyot küzdött és hosszú game-ket játszott minden meccsén, de végül csak behúzta veretlenül a csoportot! :) Szép volt! A második csoportban Botond Jusztin is 3 szoros meccset nyert meg, így ő is veretlenül ment tovább! Itt Sarkadi Ágnes említhető meg, hiszen nagyon küzdelmes meccsen sikerült ismét nyernie Regős Péter ellen, akinek így nem sikerült visszavágnia a múltkori vereségért, de azért nem adja fel.. :) Schuták László csak Botond Jusztintól kapott ki szorosban 7/5-re, viszont jó game arányának köszönhetően ő is továbbjutott a legjobb 8 közé. A harmadik csoportban egyértelműen Rehák Zsolt volt a favorit, simán nyerte mindhárom meccsét.. Varga Andor csak ellene kapott ki, a másik két meccsét meggyőzően hozta ő is.. Ennek köszönhetően ő is továbbjutott!! A harmadik csoportot Hesz Rudolf nyerte szintén magabiztosan, veretlenül. Itt Fabók János is továbbjutott. Az ötödik csoportot Katona Károly nyerte szintén 3 győzelemmel, viszonylag simán, csak Pap Sanyi szorongatta meg őt kicsit.. 

Következtek a negyeddöntők. Rehák Zsolt a barátjával Hesz Rudolffal csapott össze, és az elején, saját bevallása szerint is, kicsit megremegett a keze, de aztán átvette a játék irányítását és megnyerte a meccset 6/2-re. Schuták László Varga Andorral játszott, nagyon hosszú, szoros, izgalmas ki-ki meccset, melyet végül László nyert meg 6/4-re. A következő meccs is hozott izgalmakat bőven, szintén küzdelmes meccsen Botond Jusztin nyert 6/4-re Fabók János ellen. Az utolsó negyeddöntőben pedig Bodó Péter meggyőzően nyert 6/2-re Katona Károllyal szemben.

Az elődöntőben Rehák Zsolt nyert 6/3-ra Schuták László ellen, míg Bodó Péter 6/2-re Botond Jusztin ellen..

Végül a döntő nem került lejátszásra, így a versenyt Rehák Zsolt nyerte meg, Bodó Péter pedig második lett! Gratulálunk mindenkinek, nagyon sok jó meccset láthattunk ezen a szombaton…. :) Itt jegyzendő meg, hogy többek kívánságára és Zsolt saját véleménye szerint is, a következő versenyeken a legjobbak kategóriában láthatjuk őt újra! Sok sikert hozzá!! :)

És végül volt egy szebbek kategória is 4 fő részvételével, ők körmeccseket játszottak egymással. Liposits Balázs sajnos az első meccsét 5/2-es állásnál kényszerült feladni sérülés miatt Gyarmati Katalin ellen, miután ki is szállt a versenyből.. :) Gyors felépülést kívánunk neki!!! Pirityi András mindkét meccsét meggyőzően nyerte, míg Gyulafi László egyet nyert és egyet veszített az első után. Így a sorrend első Pirityi András, második Gyulafi László, harmadik Gyarmati Katalin lett.

Köszönjük minden játékos részvételét, a jó hangulatot és a jó meccseket!! Ja, és nem utolsó sorban Hesz Rudolfnak a jobbnál jobb fényképeket!!!!! :)

Jövő hét szombaton várunk mindenkit újra itt, szintén 3 kategóriában lehet versenyezni.. Addig jó felkészülést… :)