Farkas Zoltán a jobbak kategória győztese, a legjobbaké pedig Huszák János

2016.02.24
By

A szombati versenyen a jobbak kategóriába 22 játékos nevezett, és erősnek volt mondható a mezőny, mivel sokan ott voltak a ranglista elejéről, így 4x-es pontszámokért lehetett küzdeni! 5 csoportban, három 4 fősben és két 5 fősben mérkőztek a játékosok.

Az első csoportban Petrucsik Gábor 3 győzelemmel jutott a 8 közé, innen jutott tovább az egyik  legjobb csoport másodikként Jin Hansuk is. A második csoportot Nagy Péter nyerte veretlenül. A harmadik csoportot Fodor Tamás nyerte, mellette Fabók János jutott tovább. A negyedik csoport győztese Lanstiák Attila lett. Az 5. csoportot Hesz Rudolf nyerte veretlenül, és csak Farkas Zoltán nehezítette meg a dolgát, akit csak rövidítésben tudott megverni, és aki szintén tovább jutott a legjobb 8 közé.

A legjobb 4 közé jutott Jin Hansuk, Farkas Zoltán, Hesz Rudolf és Fabók János. Farkas Zoltán 6/2-t játszott Jin Hansukkal, míg Hesz Rudolf is 6/2-re nyert Fabók János ellen. A döntőben aztán Farkas Zoltán visszavágott Hesz Rudolfnak a csoportban elszenvedett szoros vereségért, és 6/2-re simább meccsen nyert és így ő lett a szombati győztes! :) A harmadik helyért is lejátszották a mérkőzést, melyet Fabók János nyert meg 6/4-re Jin Hansuk ellen. Gratulálunk mindenkinek!! :)

Vasárnap a Bikás Teniszklubban volt a legjobbak kategória 10 résztvevővel, két 5 fős csoportban.

Az egyik csoportot magabiztosan, veretlenül Huszák János nyerte, míg másodikként Firtosvári András jutott tovább a legjobb 4 közé. A másik csoportot dr. Kiss Tamás nyerte nagyon szoros, kemény meccsekkel és második pedig Békássy Koppány lett.

Az első elődöntőt Huszák János 6/2-vel behúzta Békássy Koppány ellen, míg dr. Kiss Tamás szintén 6/2-re nyert Firtosvári Andrással szemben.

A döntőben szintén Huszák János győzedelmeskedett 6/3-as eredménnyel dr. Kiss Tamás ellen. Így veretlenül, teljesen megérdemelten nyerte meg a legjobbak kategóriát! :) Gratulálunk itt is mindenkinek! :)

12782390_1059093764133391_2097980286_n