Pomázi Gábor a szombati győztes és Katona Ádám a Yonex kupáé

2016.02.17
By

Szombaton a Bikás és Poén Teniszklubban megint szép számú nevező volt, 7 csoportban küzdöttek a játékosok. Most is voltak új arcok, reméljük még többen kedvet kapnak majd, hogy részt vegyenek a sorozatunkon… :)

Az első csoportban Katona Károly nagyot küzdött a csoport elsőségért Fodor Tamással, ami sikerült is számára, hiszen 7/6-ra tudott győzni a meccsükön. Fabók János visszatérte után 2 tie-breakes meccset is játszott a csoportban, 50%-os sikerrel.. Hronyecz János ellen még behúzta a meccset, viszont Temesvári Ferenc ellen nem sikerült. Pedig 5/4-re vezetett és 6 meccslabdája volt, de mégsem tudott nyerni, így az új játékos tudott továbbjutni a 8 közé, még annak ellenére is, hogy Balogh Csaba megverte őt. A 3. csoportban is körbeverés alakult ki, melynek győztese Gönczi Sándor lett, ő mehetett tovább a csoportból. A következő csoportban Fáry Zsigmond 2 6/0-ás meccset játszott a lányokkal, de Regős Pétertől kikapott, viszont a legjobb game aránnyal Zsigmond is továbbjuthatott a csoportból Péter mellett..  Árok Zoli veretlenül nyerte a csoportját, és Pomázi Gábor szintén. Korda Dávid is simán hozta a csoportmeccseit, sokan őt gondolták a végső nyertesnek is…

A negyeddöntőkben Regős Péter győzött Katona Károly ellen, Temesvári Feri pedig Gönczi Sándor 6/4-re. Pomázi Gábor is 6/4-el hozta a meccsét Árok Zolival szemben. Korda Dávid simábban 6/1-re nyert Fáry Zsigmond ellen.

Az elődöntőkben Temesvári Ferin nem kegyelmezett Katona Károlynak, 6/1-el nagyon simán behúzta a meccsüket. Pomázi Gábor viszont nagyon nagyot küzdött Korda Dávid ellen, és végül sikerült is megnyernie a meccset 7/5-el.

A döntőben aztán egy nagyon jó, élvezetes kis meccsen Pomázi Gábor bezsebelte a végső győzelmet, mivel 6/2-re tudott győzni Temesvári Feri ellen. Gratulálunk!!! :)

Vasárnap volt a Bikás teniszklubban a Yonex kupa III. állomása, szintén telt házas nevezéssel.. :) 16 fő küzdött 4 csoportban.

Az első csoportot Pataki Márk nyerte 3 győzelemmel, másodikként Huszák János jutott tovább. A 2. csoportban Szlabely László lett az első és Damir Letica a 2. A következő csoportot Zöldi Kovács Péter nyerte Dósa Dominik előtt. Míg az utolsó csoportban Katona Ádám győzött veretlenül, mellette Thuróczy Mátyás jutott még tovább.

A negyeddöntőkben Pataki Márk 6/0-al győzött Damir Letica ellen, Thuróczy Mátyás 6/2-re Zöldi Kovács Péterrel szemben. Huszák János 6/1-el jutott tovább Szlabely László ellenében és Katona Ádám 6/0-al Dósa Dominik ellen.

Az elődöntőkben Pataki Márk 6/0-al behúzta a meccset Thuróczy Mátyás ellen és Katona Ádám is nyert 6/3-ra Huszák Jánossal szemben.

A döntőt Pataki Márk és Katona Ádám játszotta, melyet Ádám nyert meg 6/3-ra.

Gratulálunk mindenkinek!!

Szombaton jobbak kategóriába várjuk a nevezéseket a Bikás és a Poén teniszklubba, illetve vasárnap legjobbak kategória lesz a Bikáson… :)