Rehák Zsolt a hétvégi győztes

2016.02.10
By

Az elmúlt versenyünk is erősnek bizonyult, sokan ott voltak a ranglistán éléről, ezért 4x-es pontszámokat lehetett szerezni! 25 résztvevő, végül 7 csoportban küzdött egymással.

Az első kiemeltünk, Damir Letica úgy tűnt, nehéz ellenfeleket kapott, szoros meccsek után végül veretlenül jutott a 8 közé. A második csoportban Hronyecz János visszalépett az utolsó pillanatban, így kiemelt nélkül maradt a csoport, melyet végül Hesz Rudolf nyert veretlenül. Bodó Péternek most kicsit könnyebb csoport jutott a lányokkal, amit simán be is húzott, innen került ki a legjobb csoport második is a visszatérő Pap Sanyi személyében… Jin Hansuk most emberére talált Tapolcsányi Patrik személyében, aki 9/6-ra tudott nyerni ellene és ezáltal be is jutott a legjobb 8 közé. Következő kiemeltünk, Tóth Sándor nem tudta megnyerni a csoportját, már Vincze Gergely ellen is megszenvedett, de ott még tudott nyerni 7/6-ra.. Végül is az Urbán Attilával vívott meccsen dőlt el a továbbjutás sorsa, melyet Attila nyert meg. Hamar Ádám szoros meccsek után tudott csoportelsőként továbbmenni, Fáry Zsigmonddal játszotta a legszorosabbat, őt csak 7/6-ra tudta legyőzni, ezért Zsigmondnak most nem sikerült a továbbjutás.. Az utolsó csoportban Rehák Zsolt két könnyűnek mondható, legalábbis az eredmény azt mutatja, meccs után egy szoros, nehéz meccsen Pomázi Gábor ellen 7/5-re tudott győzni. Itt egy kis egészségügyi ápolásra is szükség volt, mert a nagy küzdelemben, egy rosszul eltalált labda után Gábor szemöldöke felrepedt.. :( Biztos zavarta a végén a játékban, de Zsolt végül is behúzta ezt a meccset is és bejutott a 8 közé.

A negyeddöntők meccsein Damir Letica nyerte Pap Sanyi ellen, míg Tapolcsányi Patrik Hamar Ádámot győzte le. Rehák Zsolt Urbán Attila ellen győzőtt, Bodó Peti pedig Hesz Rudolfot verte szorosban.

Jöttek az elődöntők… Tapolcsányi Patrik és Damír Letica meccse igazán nagyon színvonalasra sikeredett!!! :) Hatalmas meccset játszottak egymással… Voltak 30-as labdamenetek, vonalak minden, ami kell.. :D Patrik 2/0-ra vezetett, onnan fordított Damir 5/2-re, majd jött a fordulat… és a szuper meccs végén Patrik örülhetett, mert megfordította 7/5-re a maga javára a végét! :) Gratulálunk mindkettejüknek, nagy meccs volt!!!!

A másik elődöntőben Bodó Péter nem tudta megállítani Rehák Zsoltot, aki végül simán jutott a döntőbe.

A döntőt végül Rehák Zsolt nyerte 6/1-re, úgy látszik Patrikot kissé megviselhette, lefáraszthatta a Damir elleni meccs, mert nem sikerült szoros döntőt játszania Zsolttal.. Így végül a verseny győztese Rehák Zsolt lett, és ő nyerte a teniszcipőt is, legjobb game arányának köszönhetően! Gratulálunk mindenkinek!! :)

Szombaton újra várunk mindenkit a Poén és Bikás teniszklub 8 pályáján, illetve vasárnap megint itt a Yonex kupa következő állomása a Bikás Teniszklubban!!! :)

20160206_212256