A Grand Slam verseny győztese Farkas Zoltán

2016.02.03
By

A hétvégi Grand Slam versenyünkre nagyon sokat eljöttek! :) Talán még nem is voltunk ennyien eddig… 36 fő!! 8 pályán 9 csoport küzdött.

Az első csoportot Kádár János nyerte veretlenül, nagyon fegyelmezett játékkal, a csoportban csak Bradács Zoltán tudta megszorongatni, ő 7/5-re kapott ki… A második csoportban Jin Hansuk ellenállhatatlanul játszott, mindösszesen 4 gamet veszített. :) A harmadik csoportban Fehér Balázs tett ugyanígy, ő még ezt is megtetézte, és csak 3 gamet veszített!! Még Bodó Péter is csak 1 játékot tudott nyerni ellene. Úgy látszik a fiúk a cipőre hajtottak ma…. :D A negyedik csoportot Hamar Ádám nyerte, ő minden bizonnyal úgy döntött már előre, hogy minden csoport meccsét 7/5-ös eredménnyel fejezi be! Sikerült is! A következő csoportot Halász Gábor nyerte. A hatodik csoportban Árok Zoltán lett veretlenül első. A hetedik csoportot Bartha László nyerte, szintén 3 győzelemmel. Ő Fodor Tamással küzdött nagyon a csoport elsőségért, és csak 7/5-ös szoros meccsen sikerült nyernie. A következő csoportot Farkas Zoltán hozta le szintén veretlenül, még a régen látott Erdős György sem tudta megállítani a csoportjában. És végül az utolsó csoportot a ranglista vezető Damir Letica nyerte 3 győzelemmel, és ő még rátett egy lapáttal, és csak 2 játékot veszített összesen. Mivel 9 csoport volt, így 2 játékosnak bejátszó meccset kellett vívnia egymással a 8 közé kerülésért, akiknek a személye most a ranglista helyezések alapján dőlt el. Ezen a meccsen Fehér Balázs nyert 6/3-ra a már kissé elfáradt Kádár János ellen..

És akkor nézzük a negyeddöntőket. Az elsőt Fehér Balázs nyerte viszonylag simán 6/1-re Hamar Ádám ellen. A másodikat Jin Hansuk 6/2-re Halász Gáborral szemben. A harmadikat Farkas Zoltán 6/1-re Árok Zoltán ellen, míg Damír Letica 6/3 győzőtt Bartha László ellen.

Az elődöntőben Farkas Zoltán tovább folytatta menetelését, és kicsit meglepetésre nullra hozta a meccset Damír ellen.. Ez azért nem sokszor szokott előfordulni a mezőnyünkben!!! A másik elődöntő is simán alakult, szintén meglepetésre, hiszen Jin ellen is ritkán nyernek 6/1-re, de ez most Fehért Balázsnak sikerült!

Ezek után pedig következett a nap két nagy menetelőjének a döntője… A vártnak megfelelően nagyon jó kis meccset láthattunk, színvonalas labdamenetekkel és nagyon szoros végeredménnyel! Végül a Grand Slam döntőt Farkas Zoltán nyerte meg 7/6-os végeredménnyel. Gratulálunk hozzá, szép teljesítmény volt!!! :) Viszont a nyeremény cipő Fehér Balázst illette meg, mert övé lett a verseny legjobb game aránya! Ehhez is gratulálunk, szintén szép teljesítmény… :)

Szombaton újra várunk mindenkit, aki szeretné megmérettetni magát!