A hétvége győztesei: Katona Károly, Németh Ádám és Varga Péter

2016.01.20
By

A hétvégi versenyre kicsit döcögősen indultak a nevezések, de végül is összejött 14 fő a jobbakba, 6 a szebbekbe és a vasárnapi legjobbak kategóriába is 13-an küzdöttek.

A jobbaknál az első csoportban a kiemelt Fabók János meglepetésre szoros, 7/5-ös vereséget szenvedett Garand Germaintól, de mivel volt egy kis körbeverés, amiből ő jött ki legjobban, így csoport elsőként mehetett tovább, míg mellette Regős Péter volt a továbbjutó. A 2. csoportban a régen látott Mihók Balázs veretlenül jutott tovább, másoddikként Katona Károly tudott tovább menni. A harmadik csoportot Petrucsik Gábor nyerte, mellette Márki Ferenc ment a tovább a 8 közé. Az utolsó csoportot Hamar Ádám nyerte, és dr. Sarkadi Ágnes lett a 2.

A negyeddöntőkben Fabók János játék nélkül jutott tovább, Márki Ferenc 6/2-re győzött Mihók Balázs ellen. Petrucsik Gáborral nagyon megküzdött Katona Károly, de végül is 7/6-al ő jutott az elődöntőbe. Az utolsó meccsen Hamar Ádám 6/3-ra nyert Regős Péter ellen.

Az első elődöntőt Fabók János 6/2-re hozta Márki Ferenc ellenében, míg Katona Károly szintén nagyon szoros, változatos meccset nyert meg 7/6-ra Hamar Ádám ellen.

A döntőben aztán már mondhatni simán 6/1-re nyert Katona Károly Fabók Jánossal szemben!!  Karcsinak itt minden bejött, Jani viszont valahogy nem találta a játékát….  Gratulálunk a résztvevőknek!! :)

A szebbeknél a 6 játékos körmeccset játszott egymással, melyet Németh Ádám nagyon magabiztosan, veretlenül 5 győzelemmel nyert meg. A többieknél azért voltak körbeverések, számolással kellett eldönteni a helyezéseket, mely alapján a 2. helyen Pirityi András, a 3. helyen pedig Zsoldos Gábor végzett. Gratulálunk itt is mindenkinek!!! :)

Vasárnap pedig a legjobbak küzdöttek a Bikás teniszklubban…

13-an 4 csoportban küzdöttek! Az első csoportot Pohl Ákos nyerte, miután az első – második helyről döntő meccsen 7/6-ra nyert Szőke István ellen. A második csoportban Scheeberger Csaba lett az első két 7/6-os szoros meccsel, míg Firtosvári András ment tovább másodikként. A harmadik csoportban Varga Péter lett az első és Zátrok László a 2. Az utolsó csoport 4 fős volt, itt Jin Hansuk veretlenül lett első, míg a 2. Bartha László lett.

A negyeddöntőkben Pohl Ákos 6/4-re nyert Firtosvári András ellen, Varga Péter 6/2-re Bartha Lászlóval szemben, Szőke István 6/3-ra Scheebergber Csaba ellen, és Jin Hansuk 6/0-ra Zátrok László ellenében.

Az elődöntőkben Varga Péter 6/1-re nyert Pohl Ákossal szemben, míg Jin Hansuk 6/2-re Szőke István ellen.

A döntőt pedig Varga Péter nyerte 6/4-re Jin Hansuk ellenében. Gratulálunk!!!

 

20160116_202118