A hétvége egyéni győztese Korda Dávid, és a páros győztesek Morhardt Veronika és Bisztray-Balku Zoltán

2016.01.06
By

Az év első versenyén szépszámú egyéni nevező, összesen 28 fő gyűlt össze. És a délutánra először meghirdetett párosra is nevezett 5 pár vegyes páros… :) Ezt a páros játékot szeretnénk rendszeresíteni szombat délutánokra a Bikás Teniszklubban, gyertek bátran minél többen!!!

Nézzük a részleteket:

Az első csoportból veretlenül jutott tovább Korda Dávid, míg a 2. csoportban volt egy hármas körbeverés, melynek a győztese Lanstiák Attila lett, így ő mehetett tovább a 8 közé. A következő csoportot Damir Letica, ranglista vezetőhöz méltóan 3 győzelemmel megnyerte. A 4. csoportból szintén veretlenül Bartha László jutott tovább, míg végül ebből a csoportból került ki a legjobb csoport 2., aki szintén továbbjuthatott Farkas Dénes személyében. A következő csoportot Jin Hansuk nyerte 3 győzelemmel. Az utolsó 2 csoport a Bikáson játszott, itt Szőke István lett az egyik csoport győztese, míg a másiké Halász Gábor.

A negyeddöntőben is folytatta határozott játékát Korda Dávid, 6/2-re tudott győzni Farkas Dénes ellen. Úgy látszik ezen a napon a negyeddöntőben a kedvelt eredmény a 6/2 volt, hiszen minden a 4-nek ez lett a végeredménye… :) Jin Hansuk Lanstiák Attila ellenében, Damir Letica Bartha László ellen, míg Halász Gábor Szőke István ellen tudott ennyire nyerni. Az elődöntőkben aztán Korda Dávid továbbra is ragaszkodott ehhez a 6/2-es eredményhez, ennyivel maradt alul vele szemben most Jin Hansuk is. A másik ágon Damir Letica simán 6/0-ra nyert Halász Gábor ellen.

A döntő végül is elmaradt, mivel Damir Letica úgy gondolta, hogy a mai napon nem tudja megállítani Korda Dávidot, így bele sem kezdett a játékba, hanem  meccs nélkül gratulált az első Korda Dávidnak! :) Gratulálunk a kiegyensúlyozott teljesítményéhez mi is… :)

Közben pedig elkezdődtek a vegyes páros meccsek is a Bikás Teniszklub pályáin.. :) Első kezdeményezésre most 5 pár gyűlt össze, reméljük a továbbiakban többen is csatlakoznak majd ebben a versenyszámban is!!!! Várunk mindenkit, akár vegyes, férfi vagy női kategóriában is… Ha nem jön össze kellő létszám az egyes kategóriákban, összevonjuk őket és a játék nem marad el úgy sem… :) Ezen a szombaton veretlenül nyerte a párost Morhardt Veronika és Bisztray-Balku Zoltán, míg csak tőlük kapott ki a 2. helyezett Ilyés Rita és Hronyecz János páros. A harmadikok pedig  Gáspár Andrea és Gáspár László lettek, akik Veresegyházról jöttek ezért a páros játékért!!! Reméljük, minden pár jól érezte magát, aki részt vett ezen az újításon is… :)

Ezen a héten szombaton ismét jobbak kategória a Bikás és Poén teniszklub 8 pályáján, majd 17 órától zárásig indul újra a páros party a Bikáson… :)