Tímár Dénes a karácsonyi verseny győztese

2015.12.29
By

Karácsonyi versenyünkön is megjelent 15 elszánt játékos!!!! :) 4 csoportban folytak a küzdelmek. Az első csoportból Bodó Péter határozott játékkal csoportelsőként ment tovább, míg 2-ként Ilyés Rita jutott a 8 közé. A következő csoportban Fabók János 2 meccsét 0-ára hozta, míg Pap Sanyi ellen azért már rendesen megizzadt és csak nagyon szoros meccs után, 7/6-os győzelemmel tudott elsőként végezni a csoportban, kettejük meccse csupán a helyosztó volt, mindketten továbbmentek… A harmadik csoportban a ranglistavezetőnk, Damir Letica nem bírt a nálunk már régen látott Tímár Dénessel, 6/1-ra maradt alul ellene, de mindketten továbbjutottak. Az utolsó csoportból Hajós Attila és Hernádi Sándor ment tovább.

Tímár Dénes és Hajós Attila is simán jutott az elődöntőbe. Míg Hernádi Sándornak már sokkal nehezebb feladata volt, nagy küzdelemben, szoros meccsen 7/6-ra tudott győzni Bodó Péter ellen. Fabók Jánosnak pedig ma sem sikerült győznie Damir Letica ellen, most 6/4-re maradt alul vele szemben. Aztán Dénes az elődöntőt is simán behúzta Hajós Attila ellen és jutott a döntőbe. A másik ágon Hernádi Sándor nyert Damir ellen.. A döntőben sem kellett igazán sokat kiadnia magából Tímár Dénesnek, hiszen Hernádi Sándor ellen is 6/1-re tudott nyerni. Gratulálunk mindenkinek!!! :)

Szombaton, immár az új évben is várunk mindenkit szeretettel!!!!  Most egy kis újdonsággal is készülünk Nektek…. :)

A Poén teniszklubban továbbra is az egyéni nevezőket várjuk, viszont a Bikás teniszklubba várjuk azokat a játékosokat, akik inkább párosozni szeretnének!!! Meghirdetünk férfi, női és vegyes párost is, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező kategóriát… És mindezt nagyon kedvező 2.500 Ft/ fő áron!!!!! :D Gyertek!! Addig is jó szórakozást, Boldog Újévet kívánunk!