Fabók János a szombati jobbak kategória győztese és Éles János a vasárnapi legjobbaké

2015.12.23
By

Az aranyhétvégén kevesebben szánták rá magukat a versenyzésre, de így is megjelentek többek a ranglista vezető helyeiről, így 2x-es pontszámokat kaptak a résztvevők a szombati jobbak kategóriában… Itt 3 csoportban játszottak. Az első csoportban rögtök körbeverések voltak, Hamar Ádám szorosban 7/5-re verte Katona Károlyt, aki viszont megverte simán 6/1-re Hernádi Sándort, ő viszont Hamar Ádámot verte 6/4-re. Így elsőként Katona Károly jutott tovább és 2.-ként pedig Hernádi Sándor. A második csoportban 3 győzelemmel Bodó Péter jutott tovább elsőként, míg 2. Szombathelyi Bence lett. Az utolsó csoportban Fabók János veretlenül, 4 győzelemmel lett első, míg másodikként Bartha László ment tovább.. Itt érdekességként említhető meg, hogy Bartha Laci már 3/1-re vezetett Fabók János ellen, amit Jani megtudott fordítani maga számára és végül megnyerte 6/3-ra a meccsüket.. :)

A negyeddöntőkben aztán Fabók János 6/3-ra nyert Szombathelyi Bence ellen, Bartha Laci pedig 6/3-ra nyert Bodó Péter ellen életében először eddig. Katona Károly pedig ellenfél nélkül várta az ellenfelét az elődöntőben..

Az első elődöntőben Fabók János nyert 6/3-ra Hernádi Sándor ellen, míg Bartha László 6/1-re simán tudott nyerni Katona Károllyal szemben… és így Laci visszavághatott az idén elszenvedett 3 vereségért.. :)

A döntőben megismétlődött egy mai csoportmeccs.. Bartha Laci és Fabók Jani csapott össze újra.. :) És megint vezetett Laci 3/0-ra, majd 5/4-re is… De, most sem sikerült a győzelem… :( Jani soha nem adja fel, nem egyszer jött már vissza vesztett állásból, sőt meccslabdákról is, és fordította meg a meccseit győzelemre már az idén többször is. Ez a fordítás most másodjára, a mai napon a végső győzelmet jelentette számára!!! :) Gratulálunk szép teljesítmény volt!

És végül Lacinak egy jó tanács: Semmilyen állás esetén ne engedjen ki egy kicsit se Jani ellen… :D

Vasárnap a Bikás dombon a legjobbak kategóriában játszottak a jelentkezők 2 csoportban. A csoportmeccsek simán , viszonylag gyorsan lementek.. Viszont az elődöntők kemény, szoros összecsapásokat hoztak!!! Éles János csak tie-breakben 9/8-ra tudott nyerni Zöldi Kovács Péter ellen, míg Zátrok László is hosszabb, de kicsit kevésbé szoros meccsen 9/6-ra nyert Szeghő Miklóssal szemben..

A döntőt Éles János nyerte 6/4 arányban! Gratulálunk mindenkinek! :)

Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni az egész éves részvételt a versenyeinken, és kívánunk mindenkinek nagyon szép Karácsonyi Ünnepeket és nagyon Boldog, Sikeres (teniszben is) Újévet!!! Aki szeretne az ünnepek alatt is versenyezni, várjuk szombaton délután a Poén Teniszklubban rendezendő szokásos versenyünkön idén utoljára!:)

 

894c7f29fbb2bffca190490bc260b943709f4b3b925584c8d0a48d14ab4529a0