A hétvége győztesei Huszák János, Damir Letica és Tárai György

2015.06.09
By

Hétvégére végre beköszöntött a nyár… :) Immár kánikulában lehetett versenyezni szombaton a Poén teniszklubban jobbak és szebbek, majd vasárnap délelőtt legjobbak kategóriában a Bikás teniszklubban.

De úgy látszik, ezt se nagyon bírják az emberek, mert kissé megfogyatkozott a jelentkezők létszáma..

A legjobbaknál 10 fő bátor jelentkező küzdött meg egymással és a nagy kánikulával! 3 db 3 fős és egy 4 fős csoportban kezdődtek a meccsek. 3 kiemelt (Kápolnási Norbert, Hronyecz János és Hajós Attila) a várakozásoknak megfelelően veretlenül jutott tovább. A 4. csoportnál már más volt a helyzet… Itt nagyon szoros, hosszú és jó meccseket láthattunk! Melyeken a ranglista 2. helyezettje és a versenysorozatunknak utóbbi időben sokszoros győztese Damir Letica rendesen megizzadt mindkét csoportmeccsén és Lengyel Mártont nem is sikerült megvernie, de Hamar Ádámon is csak nagyon nehezen 7/5-el jutott túl… Így ebből a csoportból elsőként Lengyel Márton mehetett tovább! 8 közé került másodikok Katona Károly, Damir Letica, Fabók János és Király Zsolt. Itt már minden kiemelt hozta a meccsét és jöhettek az elődöntők. Az 1 és 2 kiemelt meccsét most Damir Letica nyerte szoros meccsen, így Hronyecz Jánosnak meg kellett elégednie a 3. dobogós hellyel… :) A másik elődöntőt Hajós Attila feladta, így Kápolnási Norbert simán besétált a döntőbe.. Ahol viszont Damir nagyon simán 6/1-re megnyerte a versenyt! Úgy látszik mégsem fárasztották el eléggé a csoportmeccseken és az elődöntőben sem… :) Gratulálunk!!!

Hosszú idő után, újra volt szebbek kategória! Itt 4 versenyző körmérkőzéses rendszerben küzdött meg egymással… Az összetétel a nemek szemszögéből kiegyenlítődött, ugyanis 2 hölgy és 2 fiú versenyző jelentkezett. Reméljük, jövő hétre több bátor jelentkező megpróbálkozik ebben a kategóriában is!!!!

Ezt a kategóriát végül veretlenül Tárai Györgynek sikerült megnyernie, gratulálunk hozzá! :)

És vasárnapra maradt a legjobbak kategória a Bikás teniszklubban. Itt 8 versenyző csapott össze 2 4 fős csoportban, köztük a versenyszervező is megmérettette magát… :) Az első csoportban Huszák János veretlenül, mindössze 2 game-t veszítve, nagyon meggyőzően jutott tovább az elődöntőbe…

A másik ágon Bési Olivér kicsit jobban megszenvedve, de tovább jutott.. igaz, a versenyszervezővel nem játszották le a meccsüket.. Ki tudja, ott mi lett volna? ;)

Másodikként továbbjutott még Németh Szabolcs és Baráth Zsolt. Az elődöntőben is kíméletlen volt Huszák János, csak 1 game-t adott ellenfelének Németh Szabolcsnak. A másik ágon Bési Olivér győzött 6/3-ra Baráth Zsolt ellen… Majd jött a döntő, ahol Huszák János, igaz kissé szorosabban, 6/3-ra, de megnyerte a versenyt! Gratulálunk!!! J

Következő verseny szombaton a Poén Teniszklubban lesz jobbak és szebbek kategóriában! Várunk mindenkit szeretettel…. :)