A hétvége győztese Huszák János

2015.05.07
By

Először úgy tűnt, hogy az időjárás nem fogadja kegyeibe a teniszversenyen indulni vágyókat… :(

Péntek éjszaka és még szombat délelőtt is rendesen esett az eső.. A Poén Teniszklub fel is adta a versenyt az esővel szemben, és bedobta a törülközőt, hogy ott pedig ezen a szombaton nem lesz verseny. Viszont a Bikás Teniszklub újból segítségére volt a versenysorozatunknak, hogy ne maradjon játék nélkül a sok teniszezni vágyó, ugyanis a későbbi kezdésre összejöttünk szépen!!!! :) 20 fő játszhatott 5 db 4 fős csoportokban..

Az első csoportból Pohl Ákos veretlenül jutott tovább, és innen került ki az egyik legjobb csoport második is, Jin Hansuk, aki szintén tovább mehetett a 8 közé. A második csoportban Huszák János szintén veretlenül ment tovább, míg a harmadik csoportból Tordai Gábor került a 8 közé veretlenül, és mellette még Csajtai Krisztina is tovább tudott játszani a 8 között. A következő csoportból Gurzó György 3 győzelemmel és másodikként Damir Letica mehetett tovább. Az utolsó csoportban Hronyecz János hozta a kötelezőt első kiemeltként és így meg is telt a 8-as tábla.

Itt viszonylag sima meccseken jutott mindenki az elődöntőbe, talán Damir szenvedett meg jobban Jin Hansuk ellen, aki a nap folyamán rengeteget futott a meccsek alatt, rendre mentett meg már mindenki által elveszettnek labdákat is! Talán egyszer érdemes lenne lemérni, ki mennyit fut egy-egy meccsen… :) Ez is érdekes eredményeket hozhatna!!

Az elődöntőben szoros meccsen Huszák János lépett tovább a döntőbe Pohl Ákossal szemben, és Damir simán hozta meccsét Hronyecz János ellen. A döntő megint hatalmas, küzdelmes és nagyon-nagyon szoros meccsen dőlt el, melyet 7/6-ra Huszák János nyert! Gratulálunk Mindenkinek!! :) És főleg köszönjük az időjárásnak, hogy a délután folyamán már szuper időben, igaz kissé szelesben, de lebonyolódhatott a szokásos versenyünk!

Szombaton újra várjuk a lelkes versenyezni vágyókat immár a Poén Teniszklubban!