A hétvége első helyezettjei a Poén Teniszklubban Szabó Ferenc és Lengyel Márton

2015.04.13
By

Szombatra gyönyörű, napos idő köszöntött ránk 20 fokos meleggel! Igazi teniszidő mondhatnánk… :)

Csakhogy, még tart a fedett pályás szezon! Így bent a sátorban igazán meleg volt a helyzet, kb. 35 fok és pára…. Még aki csak nézőként várta a saját meccsét is teljesen leizzadt! Szóval minden résztvevő nagyon nagy dicséretet érdemel a kitartásáért…

És akkor a versenyről.. 21 összegyűlt nevező 5 csoportban kezdte a küzdelmeket. Hronyecz János 1. kiemelthez méltóan simán, mindössze 1 game-t veszítve nyerte a csoportját! A következő csoportban 3 lány is összecsapott Veres Attila mellett. Ezt a csoportot kemény meccsek után dr. Sarkadi Ágnes nyerte, ezzel ő is bejutott a fiúk mellé a 8 közé. A következő csoportot Király Zsolt nyerte, viszont ő nem vállalta a játékot a továbbiakban… helyette Tóth Sándor jutott tovább.  A 4. csoportot Szabó Ferenc meggyőzően nyerte, míg az 5. csoport élén a múlt heti győztes Lengyel Márton végzett, miután az első meccsén iszonyatos nagy küzdelemben 7/5-re meg tudta verni Kápolnási Nórbertet! Ezután már simábban hozta a meccseit… A csoport elsőkön kívül 8 közé került még Lanstiák Attila és Katona Károly és Tóth Sándor is. Innen a 4 közé tulajdonképpen az esélyesek jutottak! Az elődöntőkön az első itteni versenyén résztvevő Szabó Ferenc Hronyecz János ellen 6/2-re hozta a sajátját, és Lengyel Márton is nyert Lanstiák Attila ellen, szoros és küzdelmes meccsen 7/5-re..

Mivel ez a verseny nagyon elhúzódott a sok szoros, hosszú mérkőzés miatt, az elődöntők fél 11-re végződtek, ezért a versenyszervező úgy döntött, hogy ezen a napon 2 első helyezett lesz kihirdetve!!!! ;)

Gratulálunk Szabó Ferencnek és Lengyel Mártonnak is az elsőségéhez!!!!!!

Jövő hét szombaton várunk mindenkit a fedett pályás szezonzáró versenyünkre! Ha lehet hinni az időjárás előrejelzésnek, kicsit enyhébb időben… ;)

11129895_930439613643124_4918358642922026068_n