Öri Ádám, Tég Gábor, Veres Attila az amatőr Grand Slam bajnokai

2013.09.08
By

Szombaton két helyszínen a Poén Teniszklubban, illetve a Holiday Inn teniszpályán zajlott le a Us Open idején tartandó szokásos amatőr Grand Slam verseny. Ennek a versenynek a jellegzetessége, hogy mindenki odateszi rá magát nagyon, mivel 5-szörös ranglista pontokért folyik a küzdelem.

A legjobbak kategóriában 5 délceg játékos küzdött egymással. Köztük kiemelkedett Öri Ádám teljesítménye, aki a fontos mérkőzésein nem adott semmi lehetőséget az ellenfeleinek. Nagyon stabil játékkal húzta be a versenyt.

Jobbak kategóriában 20 játékos öt darab négy fős csoportban játszott. Ez alkalommal nagyon kiegyensúlyozott volt a mezőny, gyakorlatilag minden csoportban volt három olyan játékos, aki közül magam sem tudtam előre megmondani kik lesznek a továbbjutók. A jövőben is ez lenne a cél, megpróbáljuk több csoportra osztani a mezőnyt, hogy igazán csattanós kemény küzdelmeket vívhasson mindenki. Nagyon örültem Schneberger Csaba részvételének, mivel ö régebben rendkívül aktív résztvevője volt a versenysorozatnak. Nagy Zoltán örvendeztetett meg megjelenésével, aki elmondása szerint 8 évvel ezelött talált teniszpartnert magának a teniszpartner rendszeren keresztül. Azóta tervezte, hogy valamikor lejön egy versenyre is és erre most sort kerített. :-)

Szebbek kategóriában Veres Attila nagy csatában bizonyult jobbnak Bobják Tamarával szemben. Aki szintén első ízben jelent meg a versenysorozaton. Nem kis bravúrt végrehajtva, hogy rögtön a döntőig menetelt!

Jövő héten ismételten várunk mindenkit nagy szeretettel három kategóriában! Részletek a teniszpartner.hu kezdőlapján.

IMG_4140 IMG_4139 IMG_4137 IMG_4124