Hétvégi verseny beszámoló

2013.07.08
By

Kezdjük azzal, hogy a pénteki nagy esőzésnek köszönhetően szétáztak a pályák, és csak nagy erőfeszítések után lettek játékra  alkalmasak a pályák a Poénon.. Köszönet érte Zolika apukájának!!!
Aztán volt ma minden itt… 35 fok, kisebb zivatar, szél és porvihar a Holiday Inn-en, mindkét kategóriában meg nem jelenő emberkék, illetve késők, és egy előre nem várt játékos, aki ugyan nevezett, de a rendszer nem írta be valamiért.. és volt egy sérülés miatti verseny feladás, sőt még teniszpálya kulcs hazavitel is! Mindezek ellenére sikeresen befejeződtek a versenyszámok 21 óra után pár perccel!! :)
Végül 30-an jöttünk össze… 4 db 4 fős csoport a Poénon, egy 4 fős és egy 3 fős csoport a Holiday-en.  Sajnálatos módon sérülés  és meg nem jelenés (File Gábor) miatt, 2 másik 4 fős is 3 fősre csökkent…
A nap legnagyobb meglepetését, az 1. kiemelt Pap Sanyi csoportkörben történő kiesése volt, mivel kikapott Botond Jusztintól.
Csoportkörök viszonylag simán lementek, nem kellett félbeszakítani a versenyt a kis zivatar miatt!
A 4 közé jutás egyik meccsét a Holiday-en játszották le,  ott Policsányi Gyula várta, hogy megállítja-e Árok Zoli aznapi veretlenségét, ami sikerült is, így ő jöhetett elődöntőt játszani Lovas Endrével, amit Endre be is húzott. A verseny következő meglepetését Tóth Sanyi okozta, mivel az elődöntőben viszonylag simán 6/0-ra kikapott Kripner Istvántól, aki a mai nap megfoghatatlannak bizonyult és megnyerte a versenyt!

A szebbekben az elsőre kialakított 3 db 3 fős csoportot, újabb meg nem jelenés miatt (Papp Gábor) átalakítottuk 2 db 4 fősre.
Itt elég szoros mérkőzések, és nagy csaták voltak a csoportokban..  Aztán a döntő és a 3. helyért már elég sima volt. A kategóriát végül is az első versenyén itt lévő, fiatal Vincze Tamás nyerte, kiegyensúlyozott játékkal, Demjén Ferenc és Molnár Péter előtt…

A nevezőkhöz lenne még egy kérésünk, hogy tiszteljék meg a többieket és a szervezőket, ha esetleg úgy alakulna, hogy mégsem tudnak eljönni a versenyre, legalább szóljanak, hogy ne számítsunk rájuk hiába!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dCPBjslAyTk&feature=youtu.be

 

http://www.youtube.com/watch?v=vbPUCxYXpNs
2013-07-06 21.14.17 2013-07-06 21.15.32 2013-07-06 21.58.00 2013-07-06 21.58.58