Besser Ferenc, Erdős György és Hámori Zsuzsa a hétvége bajnokai

2013.06.16
By

Megérkezett az igazi nyári hőség. Újfajta kihívásokat állít az amatőr játékosok elé. Aki fejben erősebb vagy jobb fizikummal rendelkezik annak könnyebb most érvényesülni. Ilyen szélsüséges időjárásnál ezért gyakran születnek meglepetés eredmények.
A Legjobbak kategóriában ilyen meglepetés eredményként számított, hogy Kripner István 6:0 -ra verte Tímár Dénest. A legjobb négy közé végül, Farkas Balázs, Kripner István, Besser Ferenc és a már említett Tímár Dénes játékát összekapva jutott be. A kategóriát végül a forró pályán minimális időt eltöltő mindösszesen az egész versenyen 3 játékot veszítő Besser Ferenc nyerte meg!
Jobbak kategóriában két négy fős csoport a Holiday Inn Hotel pályáin játszotta le a mérkőzéseit. Itt köszönöm Ilyés Ritaés Vágusz Csaba segtségét a lebonyolításban! Két négy fős csoport pedig a Poén Teniszklubban játszott. Csoportmérkőzések viszonylag simán alakultak it, 6:4 -es volt a legszorosabb set. Erdős György nyerte végül a ketagóriát, igazán csibész játékkal megviccelve a Holiday Inn-ről átérő Billein Balázst.
Szebbek kategóriában a Legjobbakhoz hasonlóan 3 darab 3 fős csoportot alakítottunk ki. A küzdelmek 17 órakor kezdődtek. Eddigre már elviselhető, kellemes hőmérsékletüvé változott az idő. A játékosok igazi örömteniszt mutattak be.
A helyezetteknek gratulálunk!

A jövő héten a hétvégén igazi tenisz ünnepet tartunk. A régi Fonográf pályán a 12. kerületben a Költő utcában az év legnagyobb amatőr tenisz eseményét igyekszünk lebonyolítani. A Cupa Libre Tenisz Fesztivál szervezői kitalálták, hogy legyen az évben egy ilyen hétvége, amikor minden Budapesten a tenisz iránt érdeklödő és a hedonista örömöket meg nem vető játékos töltsön el egy hétvégét 7 teniszpálya, egy medence, őrült ritmusok és kifogyhatatlan mennyiségű alkohol mellett.

Akik kevesebb idővel rendelkeznek, csupán pár szabad órájuk van. Azoknak a Poén Teniszklubban tartunk egy sima szokásos versenyt, mivel a pályákat itt lefoglaltuk az egész évre.

Amint tudjátok merre van kedvetek játszani a jövő hétvégén jelentkezzetek azonnal, hogy minél pontosabb ütemtervet tudjunk kialakítani!

További teniszsikereket kívánok!

IMG_3799

IMG_3800

IMG_3801