Klimasevszky András, Erdős György, Hronyecz János, Kovács Kriszta a hétvége bajnokai

2013.05.26
By

Ideális időjárási körülmények között tudtuk befejezni végülis a szombat délután a két helyszínen megrendezett amatőr körverseny állomást. A mezőnyt a rendkívűl erős játékerőt kétviselő régen látott játékosok is megtisztelték jelentkezéseikkel. Ezért egy Legjobbak, egy Jobbak és egy Szebbek kategóráit alakítottunk ki. Ki ki tudása szerint a megfelelő kategóriába osztottuk a játékosokat. Legjobbak kategóriában két négy fős csoportban a hazai amtőr élvonal legerősebb játékosai játszottak. Az elödöntőben Klimasevszky András meglepően könnyedén bedarálta a kissé már megfáradt Hajós Attilát. Másik ágon hatalmas csatában 2:3 brékhátrányból fordítva Nyitrai Balázs kemény játékkal kiütőtte Csizy Dezsőt. A döntőben aztán Klimasevszky játékára nem volt ellenszere.

Jobbak kategóriában négy csoportra osztottuk a játékosokat két csoport a Holiday Inn Hotel pályáin játszotta le a mérkőzéseit. A kieséses szakaszba Tóth Sándor, Hronyecz János, Hamar Ádám és Erdős György jutottak. Az elödöntőben Hronyecz a régi igazán játék szétszedős játékát alkalmazva darabokra cincálta Tóth Sándor játékát. Másik ágon Erdős György szoros meccses 6:4 re verte Hamar Ádámot. A döntőt két olyan játékos játszotta volna akik az elmúlt 9 hónapban nem nagyon űzték kedvenc sportunkat. Elötte viszont annál aktívabban nagy rutint szerezve versenyeztek. Ezért aztán arra az elhatározásra jutottak, hogy milyen 4 és 5 meccs már a lábukban volt, ezért nem kockáztatják meg az esetleges sérülés veszélyét. Összeölelkeznek és mindketten bajnoknak nevezik ki magukat.

Szebbek kategóriában két csoportban minden hely kérdését kijátszva játszották le a mérkőzéseket a játékosok. Kovács Kriszta lehengerlő formát mutatott és mindenkit megvert. Úgy tünik most már javul a térde. A döntőben allul maradt Kovács Alajos játéka is javul, fél év múlva akár a Jobbak kategóriában is számolhatunk vele azt sejtem. Harmadik helyért játszott meccsen Pirityi András győzött a most első alkalommal a versenysorozathoz jelentkező  Dr Sarkadi Ágnessel szemben. Gratulálunk a helyezetteknek!

Jövő héten szombaton is várunk mindenkit szeretettel! Kérlek minél korábban jelentkezzetek, ha már látjátok, hogy jönni fogtok, mert annál pontosabban tudok a pályák számával számolni, hogy hol mennyi pályát béreljünk még ki. A versennyel kapcsolatos esetleges észrevételeiteket várom a cikk végén található komment mezőben!

IMG_3733 IMG_3734 IMG_3735

IMG_3708IMG_3736