Hernádi Sándor nagyon szép űtős játékkal győzött

2013.01.13
By

Jol sikerült a felkészülés a jövő hétvégi Amatőr Slam versenyre, melyen háromszoros pontszámokért küzdhetnek az arra kilátogatók. Ezen a hétvégén a Jobbak kategóriában a két döntőt játszó játékos első ízben vett részt a Teniszpartner.hu körversenysorozaton. Mindketten példamutató küzdeni akarással, hatalmas játékkedvvel, nagy élvezettel játszottak. A szivük vitte öket előre azt lehet mondani. Hernádi Sándor a késöbbi győztes, amatőr versenyeken szokatlan iszonyatos agresszív játékkal rendelkezik. Magam sem hittem volna, hogy a döntőben 3:4 30:40-es állást követően ilyen pontos támadó játékot még erővel és mentálisan bírni lehet. Ellenfelét Czingel Zoltánt is dicséret illeti, a döntő második felében gyakorlatilag végig görcsölt a lába, háromszor annyit futott minden mérkőzésén mint bárki más a maga mérkőzésén. Néha azt hitte az ember, hogy valami tenisz cirkuszba tévedt, olyan Bud Spenceres csibészségeket talált ki a győzelem érdekében.
A Szebbek kategóriában is nagyon szép mérkőzéseket láthattunk. Nagyon csinos lányok is indultak a viadalon a férfi játékosok nagy örömére.

Negatívumként sajnos meg kell jegyeznem, hogy ezen a szombaton kicsit nehezen indult be a hétvégi verseny, sokáig két pálya is üresen állt mire megérkeztek a játékosok. Mivel egyre többször előfordul ez, ezért a 3 évvel ezelötti gyakorlat szerint ismét bevezetjük, hogy aki késik annak 500Ft értékben hoznia kell valami csokit vagy valamit a nyereményalapba!

IMG_3233

IMG_3237

IMG_3238

IMG_3239

A jövő heti verseny díjait már itt láthatjátok, készülünk nagyon. Három kategóriában lesz megrendezve a verseny. A legjobbak a mester kategóriában olyan játékosok lesznek akik már több ízben megnyerték a teniszpartner körversenysorozat valamely állomását, vagy játékerejük erre jogosítja fel őket.
IMG_3240